• Nagyon köszönök mindent, igazán nagyszerû munkát végeztek!!! Ha a jövõben lószállításra lesz szükségem, nagyon szívesen dolgoznék újra Önökkel. Minden szuper volt!

Susanne Haslinger, Austria
• Nagyon elégedett vagyok vállalkozásukkal, mivel a lovaim szállítása nagyszerûen sikerült.

Edda Haas, Franciaország
• Elõször is gratulálok önöknek ezért a szenzációs szállításért! Nagyon elégedett vagyok. Az ár egyszerûen TOP. legközelebb is biztosan Önöket választom!!!

Hans Sehmel, Németország
• A HTC-t egy szóval jellemezném: tökéletes. A HTC professzionális, megbízható, barátságos, gyors és árban verhetetlen. A HTC végzi tenyészállataim szállítását, és tûzbe teszem értük a kezem. Azt kívánom, hogy a HTC Európa egyik legnagyobb lószállító vállalkozásává váljon. Remélem, hogy a HTC még sokat szállít nekem. Minden jót!

Regine Bock, Tieschen, Austria
• Szeretnék néhány kedves szót küldeni a honlapukra. A HTC már nagyon sok lovat szállított nekem. Amióta a társasággal dolgozom együtt, azóta nagyon nyugodt vagyok a lovaim szállítása alatt. Köszönöm és remélem, hogy még sok éven keresztül tudunk együttmûködni.

Cristina Manea, Romania
• Sajnos lovam szállítása a ló betegsége miatt nem lehetséges. Ennek ellenére nagyon köszönöm Önnek és a cégnek a fáradozását. Amennyiben még egyszer lovat szállítanék, szívesen jelentkeznék ismét önöknél. Szívélyes üdvözlettel Kölnbõl,

Anna Lena Bigalke, Németország
• Õszintén mondhatom, hogy a Horse Trans Cargo az egyik legjobb lószállító társaság. A felrakodás és megérkezés mindig pontos. A kamionok modernek, tökéletesen biztonságosak és tiszták. A lovaim még sosem sérültek meg az Önök szállítása során. És végül, az áraik nagyon korrektek.

Milan Tisma, Serbia
• Õszinte köszönet a csodálatos szállításért. Nagyon nehéz volt eldönteni, hogy kit válasszunk a hosszú út lebonyolításához New Marketbõl Belgrádba. Jól döntöttünk. Sok ismerõsünknek ajánlottuk Önöket és remélem, a jövõben még máskor is fognak nekem szállítani.

Milana Dudic, Serbia
• Tisztelt Lengyel Róbert! Több mint 20 éve szállítom a lovaimat, nagyon sok belföldi és európai turnén vettem részt. Ezért tudom szakmailag értékelni teljesítményüket a lószállításban. A Magyarország – Marokkó, Marokkóból haza Magyarországra történt szállítás során a lovak semmilyen sérülést, és semmilyen egészségkárosodást nem szenvedtek. Köszönheto"en az Önök kiváló mino"ségu" lószállító jármu"vének és a sofo"rök szakképzettségének és jóindulatának. Ezúton kívánok munkájukhoz további sok sikert!

Egy elégedett ügyfelük, Kassai Lajos